0 st artiklar kundvagnen.
Om All That Western

Grundidén bakom All That Western är att vara den ledande leverantören av all den utrustning som en westernryttare behöver. I vår vision ska vi vara det självklara valet oavsett vilken discipin inom western du rider.

Detta vill vi uppnå genom att bedriva en seriös online handel där vi vårdar vår virtuella butik och våra kunder på precis samma sätt som om vi haft en fysisk butik. 

Grunden är bra produkter, men även att de finns på lager hos oss i Sverige och att vi har en organisation för att snabbt hantera din beställning. 

Käpphästen för oss är priserna, det ska aldrig behöva vara dyrare att handla hos oss än någon annanstans i världen. Vi köper in stora partier för att få bästa pris och fraktavtal. Priserna MÅSTE vara rimliga i förhållande till vad det kostar i USA. Få saker gör oss så irriterade som när en 8 Dollars produkt säljs i Sverige för 250kr. Vi står för en ärlighet och långvariga relationer vilket innebär att vi aldrig skinnar dig. Lite Cowboy Etic helt enkelt! :-)

Bakom företaget hittar du Anna och Håkan Berg.

All That Western är nytt men vi startade vår första online handel inom western redan 2004, en verksamhet vi sålde 2008 pga andra projekt som tog tiden för oss. Ett beslut som vi ångrade redan första dagen och någonstans i bakhuvudet har ideérna om ett nytt företag legat sedan dess. Hösten 2015 kändes det som att tiden var mogen och vi började smida riktiga planer och All That Western tog form. 17 Maj 2016 öppnade vi cyber portarna och sen dess har det gått som tåget. 

ALL THAT WESTERN SADDLE & TACK STORE

 Den 3 december 2017 tar vi steget och öppnar en fysisk butik i direkt anslutning til vårt nya större weblager. Butiken på 150 kvm kommer innehålla hela det breda och kompletta sortiment som du hittar här i vår webshop, men även en del produkter som enbart kommer finnas i butiken. Öppettiderna kommer att vara på begäran samt schemalagt minst en dag i veckan, givetvis en helg eller kväll. Öppettiderna kommer aviseras ca 1 månad i förväg löpande undr året och anpassas efter säsong och våra övriga åtaganden. 

Butiken kommer ligga precis vid E45:an som går genom Göta strax söder om Lilla Edet. Precis där motorvägen går ner till 70 sträcka kommer vi finnas vägg i vägg med Distriktsveterinärerna. Timmervägen 1, Göta är adressen.

För mer infom om butiken och övriga nyheter, följ oss på Facebook!!