0 st artiklar kundvagnen.
0 st artiklar kundvagnen.

Classic Legacy Fram


530 kr

1 060 kr

Variant


Antal


Legacy benskydden från Classic Equine är utvecklade för att arbeta tillsammans med hästens naturliga struktur i benen. Legacy skydden har patent på sin lösning för hur kotan ska skyddas samtidigt som man stärker ligamenten runtomkring. Allt detta självklart utan att hindra hästens naturliga rörelsemönster. Tillverkade i 100% neopren som ger strecth åt fyra håll. Stöd för senan som hjälper dig att alltid får korrekt passform för din hästs ben. Stötupptagande material som skydd för islag och för senan. Benskyddet är perforerat i väven för att kunna andas och ge bästa möjliga kylning. Insidan är fodrad med Lycra för att undivka skav. Utsidan är förstärkt vid extra utsatta platser. Låses med kardborre. Hela benskyddet är försett med kantband för att hindra smuts från att komma in och orsaka skav.

Legacy sticker ut på marknaden genom detaljerna, det är så mycket mer än bara en bit Neopren. Utnyttja vårt erbjudanden med fri frakt, 30 dagars returrätt och gratis returfrakt. Beställ ett par och ta en ordentlig titt på dem bredvid de skydden du använder idag. Känns det inte bra är det bara att kontakta oss för en kostnadsfri retur. (Läs våra kompletta villkor längst ned på hemsidan.)

Ta gärna en titt på storleksguiden samt råden om hur du använder Legacy korrekt på din häst, bägge finns som pdf:er här nedanför.Material att ladda ner
101_legacysizing.pdf
101_legacyfitting.pdf